groepstraining

GROEPSTRAINING

Een heel goed alternatief naast Personal Training of Duo-Training is onze groepstraining. Samen werken aan jouw doelstelling. Groepstraining biedt de voordelen van het intensief bewegen met een Personal Trainer tegen een lager tarief in groepsverband.

Door te sporten in een kleine groep (max 8) is persoonlijke begeleiding, motivatie en coaching tijdens de training heel goed mogelijk. Vanwege de kleinschaligheid train je in teamverband extra motiverend. Zo is het mogelijk om 7 dagen in de week een training te volgen en is er keuze uit verschillende groepstrainingen. Dit varieert van kracht tot conditie.

Een training om de algemene fitheid te verbeteren. De combinatie van kracht, conditie en krachtuithoudingsvermogen zorgen voor een variërende training. In deze workout worden alle spiergroepen aan het werk gezet.

Vanwege onze kleinschaligheid in de lessen staat persoonlijke aandacht centraal. Wat is er nu leuker dan elkaar motiveren in combinatie met een hoop plezier en mooie resultaten.

(max 8 deelnemers per les)

Staat voor buik, billen en benen. Tijdens deze intensieve en bovenal leuke workout wordt de nadruk gelegd op deze 3 belangrijke spiergroepen (BBB). De les start met een pittige warming-up en zal zich in de kern van de les focussen vanuit spierversterkende oefeningen op de buik, billen en benen.
Lets burn!

(max 8 deelnemers per les)

High Intensity Interval training. Tijdens de HIIT training vraag jij het maximale van jezelf.
In combinatie met goede muziek combineren wij deze interval training met korte en explosieve oefeningen waarbij jouw conditie flink op de proef wordt gesteld. Calorieën verbranden tijdens deze training zal dan ook zeker geen probleem zijn.

Geen zorgen! Iedereen kan hier op zijn of haar eigen niveau aan deelnemen.

(max 8 deelnemers per les)

Tijdens deze training werk je in de Personal Training studio aan je fysieke gesteldheid. Van kracht & conditie- tot body weight training, van stabiliteit tot coördinatie. Persoonlijke aandacht, plezier en resultaat staan centraal. Alles is mogelijk!

Dus houdt u van afwisseling, dan is Groepstraining echt iets voor jou/jullie!

Groepstraining

Maandag 9:00 uur & 19:00 uur
Dinsdag 8:00 uur & 19:00 uur & 20:00 uur
Woensdag 10:00 uur & 19:00 uur
Donderdag 9:00 uur & 19:00 uur & 20:00 uur
Vrijdag 9:00 uur
Zaterdag 9:00 uur
Zondag 9:00 uur & 10:00 uur
goos-fit

GOOS-FIT

Wil je graag meer informatie of geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen?

Neem contact op