training

MAAK KENNIS MET HET GOOS-FIT TEAM

Wesley

Wesley

Door mijn passie voor sport heb ik de opleiding Sport- en Beweging coördinator in 2009 succesvol afgerond. Sport is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. Zo heb ik jarenlang gevoetbald, getennist en een aantal jaar de sport Kick-thaiboksen beoefend. Tussen deze sporten door was ik regelmatig te vinden in de fitness om hier mijn lichamelijke ontwikkelingen te  verbeteren.

Tijdens mijn werk als sportinstructeur kwam ik er snel achter dat het trainen & coachen van medesporters veel voldoening gaf. Door de jaren heen ben ik mezelf  gaan bijscholen door het volgen van verschillende opleidingen & cursussen gericht op Personal Training, coaching en voeding.
Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • NASM Personal Training (EFAA)
 • Functioneel Coachen (Chivo)
 • LAPT Personal Training
 • Functional Training (Meijers)
 • Doelgericht coachen (Ruud v. Nistelrooy foundation)
 • Verschillende (voedings)cursussen

Met mijn ervaring als Personal Trainer / coach ben ik ruim van geest waardoor ik op creatieve wijze advies geef op het gebied van sport, voeding en coaching. De hierboven genoemde punten zijn slechts enkele voorbeelden. Graag draag ik mijn enthousiasme voor een gezonde leefstijl over op anderen. Ik ga daarom samen met jou op een leuke en verantwoordelijke manier de uitdaging aan om jouw doel na te streven, ongeacht je doelstelling!

Mijn naam is Jay Meulenbroek, geboren in 2003 en woonachtig in Heesch. Al vanaf jonge leeftijd heb ik allerlei verschillende sporten beoefend. Sinds de middelbare school heb ik veel te maken gehad met fitness en fysiotherapie door o.a. verschillende operaties en blessures met lange herstelperiodes. Deze periodes waren vervelend, maar ook erg interessant. Zo interessant dat ik er mijn werk van ben/wil gaan maken.

Inmiddels ben ik werkzaam hier bij GOOS-FIT. Ik ben mijn MBO 4 opleiding Sport en Gezondheid aan het afronden en ga doorstuderen richting Fysiotherapie. Hiernaast heb ik afgerond:

 • AALO Fitnessinstructeur
 • AALO Small group trainer

Met deze kennis op zak wil ik de kwaliteit van leven van andere mensen verbeteren. Via een leuke, sportieve en positieve manier doelen behalen met anderen is waarvoor jij me ’s nachts wakker mag maken. Wil jij jouw doelen behalen maar lukt het niet helemaal? Kom gerust langs en maak die eerste stap naar iets beters!

Jay

Jay

Julian

Julian

Via deze weg stel ik mij graag aan jullie voor. Ik ben Julian van Boxtel, geboren en getogen in Mariaheide. Van jongs af aan ben ik fanatiek in de sport. Zo ben ik actief vele sporten actief. Dit zowel in teamverband als individuele. De laatste jaren ligt mijn grote passie bij fitness.

Onderstaande opleidingen sluiten dan ook perfect aan om zo mijn kennis uit te breiden:

 • AALO Fitness Trainer Level 1
 • AALO Fitness Training Lever 2
 • AALO Fitness Master
 • AALO Personal Trainer
 • Overload Worldwide

Al deze kennis breng ik graag over, zodat iedereen het maximale uit zijn/haar training haalt.
Door mijn enorme drijfveer zal dit zeker niet de laatste opleiding zijn die ik ga volgen.

Hopelijk zie ik je snel bij GOOS-FIT!

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn coachprofiel, ik stel me daarom graag even voor. Ik ben Sanne Muskens, geboren in het jaar 1995 en woonachtig in Megen. Van kleins af aan ben ik altijd fanatiek geweest in verschillende sporten; turnen, dansen, voetbal, crossfit en fitness is zo een greep uit deze jaren. Op latere leeftijd merkte ik dat ik niet alleen de sport interessant vind maar ook voeding, gedrag en leefstijl.

Inmiddels ben ik afgestudeerd aan de Hbo-opleiding Sportkunde en heb ik meerdere cursussen gedaan op het gebied van sport en leefstijl. Nu geef ik mensen dagelijks les in verschillende groepslessen en personal training. Het coachen van mensen om zo de beste versie van zichzelf te worden is waar ik energie van krijg. Al mijn kennis over de pijlers training, voeding, gedrag en herstel wil ik graag met je delen, zodat ook jij jouw doel kunt behalen. Wil jij je energiek, sterk, zelfverzekerd, gelukkig of fitter voelen? Zet dan de eerste stap en we gaan samen aan de slag om jouw doel te bereiken. Let’s do it!

Sanne

Sanne

Roy

Roy

Mijn naam is Roy Eerhart en ik stel mij graag even aan jullie voor.
Ik ben geboren in 1998 en woon momenteel in Heesch. Als kind zijnde heb ik gevoetbald bij HVCH en ben mezelf daarna volledig gaan richten op fitness. Hier heb ik mijn passie voor gezondheid, krachttraining en lichamelijke ontwikkeling gevonden.

Door deze passie ben ik nu de HBO-opleiding Sportkunde aan het afronden en heb ik de minor Excercise Nutrition afgerond. Bij GOOS-FIT geef ik personal training, duo -training, groepslesen, bootcamps en geef ik voedingsadvies. Graag deel ik mijn passie met jou tijdens een van mijn trainingen.
Waar wacht je op!

Hallo, leuk dat je terecht bent gekomen op de website van GOOS-FIT, en daarbij ook bij mijn profiel! Ik zal mij voorstellen. Ik ben Stef Bueters geboren in 1995 in Herpen en opgegroeid in Uden, waar ik nog steeds woonachtig ben. Vanaf kleins af aan ben ik altijd al bezig geweest met sporten, denk aan voetbal en tennis. Vervolgens vanaf een jaar of 14 begonnen met atletiek, dit heb ik tot mijn 18e beoefent met vooral de focus op kracht onderdelen. Rond mijn 18e ging de focus, interesse en motivatie toch wel echt naar het sterker en groter maken van mijn lichaam dit in de vorm van Fitness/ bodybuilding.

Ik ben al een jaar of 10 intensief bezig met voeding en fitness, voor mij iets waar ik veel voldoening uit haal en inmiddels a way of life!! De opgebouwde routine hierin zorgt voor veel profijt op allerlei vlakken, denk aan gezondheid, energie, mentale rust en kracht natuurlijk. Dit probeer ik dan ook graag met veel motivatie en plezier over te brengen op de mensen die ik training geef. hopelijk tot snel bij GOOS-FIT!

Stef

Stef

goos-fit

GOOS-FIT

Wil je graag meer informatie of geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen?