PERSONAL TRAINING

Jezelf op een verantwoordelijke en bovenal leuke manier uitdagen om een gezondere versie van jezelf te creëren? Wij helpen jou graag! Met onze ervaring, kwaliteiten en kennis stellen wij een bewegingsplan op aan de hand van jouw wensen en lichamelijke conditie. Iedereen is verschillend! Daarom verdiend iedereen een persoonlijk coaching-traject op maat.

Wij ondersteunen als train(st)er om aan een gezonde(re) en bovendien leuke leefstijl te werken die bij jou past. Niet op korte termijn, maar met behoud van de positieve effecten op langer termijn. Tijdens ons avontuur zijn wij niet alleen de train(st)er, maar ook sportmaatje, coach en geven wij ook tips en tricks mee in combinatie met een voedingsschema wat je wekelijks toegestuurd krijgt.

Tijdens dit trainingsprogramma maken wij gebruik van functionele-, conditie- en krachttraining. Ook wordt er gewerkt met Kettlebells, medicine ballen, bosu ballen en overige losse en vaste krachtapparaten.

Er kan dus rekening gehouden worden met professionele en doelgerichte coaching op het gebied van beweging, voeding en ontspanning om op zo’n efficiënt mogelijke manier jouw doestelling te realiseren. Deze trainingen worden verzorgd in een geheel verzorgde personal training studio in Nistelrode, gemeente Bernheze.

GOOS-FIT | PERSONAL TRAINING & COACH

Wil je graag meer informatie of geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen?

Neem contact op