SUCCESVERHALEN

Anouk

Dit is de laatste keer dat ik ruim 50kg extra meesleep.

Het afgelopen jaar heb ik het spreekwoordelijke ‘duwtje in de rug’ gekregen van Wesley en mijn leefstijl aangepast. De juiste balans gevonden tussen voeding, training en ontspanning. Door de fijne begeleiding raakte ik in een flow, begon er zelf in te geloven en behaalde wekelijks mooie resultaten. Maar nog belangrijker: ik kreeg er plezier in! Dat heb ik zonder medische hulp toch mooi bij elkaar gebokst.

Leuk weetje: de afstand van de slee tot Anouk is 138cm, het aantal centimeters dat Anouk heeft verloren.

Rick

Als stukadoor maak ik lange dagen en tijdens mijn werk gebruik ik steeds dezelfde spiergroepen. Ik merkte dat mijn lichaam uit balans was en daar wilde ik iets aan doen. Mijn doelen waren: fitter worden, mijn lichaam sterker maken en conditie opbouwen. De combinatie van mijn werk en de trainingen bij Wesley hebben ervoor gezorgd dat ik me nu een stuk fitter voel. Daarnaast ben ik mezelf nu meer bewust van zowel mijn houding als levensstijl.

Wesley bedankt voor de begeleiding en motivatie!

Groetjes,
Rick

Janneke

Eerlijk gezegd had ik het nooit zo in de gaten. Ik vond het wel prima zo, daarnaast alle mensen om mij heen ook want dat was Janneke en dat was oké.

Toch bleef ik denken hoe zou het zijn als? Als de rest het lukt, waarom mij dan niet? Na een aantal pogingen om de voeding zelf onder controle te krijgen, kwam ik er al snel genoeg achter dat ik een duwtje in de rug nodig had. Iemand die mij motiveert om toch door te gaan wanneer je in een week maar 0,2 kg afvalt en niks was minder waar.

Door het advies en het voedingsschema van Wesley begon ik al snel te merken dat het eigenlijk makkelijker is dan gedacht! Iedere week hoorde ik van Wesley ‘ben niet te streng voor jezelf, maar probeer de middenweg te vinden’. Deze heb ik inmiddels gevonden! De kilo’s blijven eraf vliegen en ben nu zelf bijna 18 kg verloren. Ik ben super blij dat ik deze stap heb genomen!

Johan

De laatste periode merkte ik steeds vaker dat ik niet fit was en vooral na een drukke werkdag geen puf meer had om te sporten. Voor mij de reden om te starten met sporten onder professionele begeleiding. Door samen te kijken naar mijn eetpatroon, ben ik bewuster gaan eten. Dit gaf het gewenste effect. Ik kwam er al snel achter dat ik na een werkdag nog de energie had om lekker te gaan sporten.

Door mijn levensstijl op gebied van beweging, voeding en ontspanning aan te passen ben ik 12 kg afgevallen. Ik voel mezelf weer fitter en vitaal! Bedankt voor de goede begeleiding!

Bart

Toen ik terug kwam van vakantie zag ik mijn gewicht op 102,3 kg waardoor ik besefte dat er echt iets moest gaan gebeuren. In eerste instantie begon ik zelf en ging ik goed van start, maar op één of andere manier voelde het niet goed.

Ik ben op internet gaan zoeken en kwam al snel bij GOOS-FIT. Na een fijn intake gesprek werd ik met de neus op de feiten gedrukt. Ik heb toen al snel besloten om te starten bij GOOS-FIT en een persoonlijk voedingsschema aan laten meten. Op het moment van starten was mijn gewicht al gezakt richting de 92.6 kg. Door de hulp, weegmomenten, advies op sport en voeding heb ik bij GOOS-FIT veel geleerd wat ik in de praktijk extra kon toepassen.

Ons doel van 85 kg hadden wij na enkele weken bereikt, en ben hier in die 12 weken ruimschoots overheen gegaan. Tijdens de eindmeting woog ik 78.8 kg!

Roel

Mijn doel was om wat kilo’s te verliezen en voornamelijk ook fitter te worden. Dit was de reden dat ik in contact kwam met Wesley, om te kijken of wij iets voor elkaar konden betekenen. Door middel van een vrijblijvend gesprek kreeg ik een goed inzicht in wat Wesley voor mij kon betekenen, maar zoals Wesley zei, het begint bij jezelf!

Tijdens het traject heb ik streng de voedingsschema’s gevolgd die voor mij werden samengesteld. Het was natuurlijk even wennen, maar ik had al snel de smaak te pakken. Ook het sporten viel zwaar, maar werd steeds beter & leuker. Ik ben blij dat ik het traject heb gevolgd. Ik ben maar liefst 20 kg kwijt en het belangrijkste, ik voel me fitter!

GOOS-FIT bedankt!

goos-fit

GOOS-FIT

Wil je graag meer informatie of geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen?

Neem contact op