SUCCESVERHALEN

Als hardwerkende kracht en motor achter bestratingsbedrijf R. KLING GWW is Roel dagelijkse intensief bezig met lichamelijke arbeid. Door de jaren hard te werken en minder goed op zijn voeding & houding te letten kwam hij dan ook in de loop van de jaren wat kilo’s aan en ontstonden er na een lange werkdag/week toch wat rug klachten.

Roel nam uiteindelijk de beslissing om samen met GOOS-FIT te gaan werken aan een gezondere levensstijl zonder rugklachten. Dit resulteerde in een geweldig resultaat! Wekelijks vlogen de kilo’s eraf, nam de spierkracht toe en bleven zijn rugklachten weg!

Wij geven het woord aan Roel:

Mijn doel was om wat kilo’s te verliezen en voornamelijk ook fitter te worden. Dit was de reden dat ik in contact kwam met Wesley, om te kijken of wij iets voor elkaar konden betekenen. Door middel van een vrijblijvend gesprek kreeg ik een goed inzicht in wat Wesley voor mij kon betekenen, maar zoals Wesley zei, het begint bij jezelf!

Tijdens het traject heb ik streng de voedingsschema’s gevolgd die voor mij werden samengesteld. Het was natuurlijk even wennen, maar ik had al snel de smaak te pakken. Ook het sporten viel zwaar, maar werd steeds beter & leuker. Ik ben blij dat ik het traject heb gevolgd. Ik ben maar liefst 20 kg kwijt en het belangrijkste, ik voel me fitter!

GOOS-FIT bedankt!

Als wij iemand mogen aanwijzen met een flinke portie inzet dan komen wij al snel uit bij Roel.
Roel vanuit ons één heel groot compliment en succes in de toekomst!

Afgelopen zomer vond ik het genoeg. Er moest iets gebeuren aan mijn gewicht. Samen met Wesley ben ik aan de slag gegaan met sporten in combinatie met mijn voeding. Ik had niet verwacht dat dit mij zou lukken. Ik heb er hard voor moeten werken, maar nu 20 weken later en bijna 15 kilo lichter kan ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik deze stap heb genomen!

Wesley, bedankt voor alle begeleiding en motivatie!

Groetjes Danielle van Rosmalen

Cheryl kwam begin dit jaar naar me toe met de vraag of ik haar wilde helpen haar doelstelling te behalen. Ze wilde zich weer fit voelen en had genoeg van de overtollige kilo’s! Samen zijn wij vol goede moed in januari gestart met als doelstelling haar levenspatroon en haar voeding radicaal aan te passen.

Ondanks een oude blessure die kwam opzetten, bleef Cheryl ervoor knokken! En het resultaat mag er wezen! Zoals Cheryl zelf zegt: ‘De knop is en BLIJFT om!’

Om te laten zien aan iedereen: ‘WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG!’ hierbij haar fantastische resultaten:

Meer dan:
– 15 kg gewichtsverlies
– Ruim 55cm in omvang verloren!
– Vetpercentage ruim 10% lager
– En een stijging spierpercentage waar je U tegen mag zeggen

Cheryl ga zo door!

Na de bouwvak vakantie zou ik beginnen met sporten! Door een knieblessure lang stilgelegen, maar daar kwam een eind aan. 12 weken geleden ben ik daarom begonnen aan het programma van Wesley met personal trainer.

Vanaf het eerste moment ben ik er vol voor gegaan. Naarmate de trainingen vorderden merkte ik aan mezelf dat ik fitter, sterker, en dat m’n conditie beter werd. Ik merkte ‘t aan alles! En elke keer was er weer resultaat, dat blijft de beste motivatie!

Na alle trainingen kijk ik zeer tevreden terug! Een mooi resultaat met meer dan 20 kg gewichtsverlies, en het sporten blijft erin. Zonder Wesley als stok achter de deur was met dit niet zo gelukt.

Een tijdje geleden was ik het echt zat,
Er moest iets veranderen, hier werd ik niet gelukkig van..
Samen met Wesley ben ik aan de slag gegaan.

De eerste weken dacht ik, waar ben ik toch aan begonnen..
Spierpijn, zuchten, klagen en vooral die tegenzin!
Ik wist, hier moet ik doorheen..
Een beetje doorzetten doet wonderen,
De trainingen met Wesley werden steeds leuker en beetje bij beetje begon je resultaat te zien.
Ook zaten er mindere weegmomenten bij, maar de motivatie en steun van Wesley, lieten mij er in geloven dat ik het wel kan en niet op moest geven!

Ik hoor het me nog zeggen; “ik ga sporten nooit leuk vinden”.
Met veel afwisseling, geduld en veel lachen is het tegendeel bewezen, ik ben het leuk gaan vinden!

Mijn strijd tegen de kilo’s is begonnen en ik ben een zekerder persoon!

Ik ben nog niet bij m’n eind doel maar door Wesley ben ik in mezelf gaan geloven letterlijk en figuurlijk!

Bedankt Wesley voor alle trainingen, tips, handvaten en steun, zonder jou zou ik niet zijn wie ik nu ben!

Groetjes Linda

Mijn 12 weken trainen onder intensieve begeleiding van Wesley zitten erop.
12 weken met vele verschillende, uitdagende oefeningen. De eerste weken waar zwaar en vol met spierpijn. Maar naarmate de tijd verstreek voelde ik met sterker en vooral fitter worden. En natuurlijk zag ik dit ook terug op de weegschaal.
Van een hele tijd niet gesport te hebben, naar 4 á 5 keer in de week in de sportschool en dat ZONDER blessures! Dit is wel een groot compliment aan Wesley die iedere oefening aanpaste aan mijn niveau.

Ik heb er hard voor moeten werken, maar ik ben blij dat ik 2016 zo goed ben begonnen. Natuurlijk ga ik er mee door, want inmiddels ben ik me bewust geworden van het nut van sporten!.. Met als stok achter de deur de wekelijkse weegmomenten bij Wesley.

Wesley, bedankt voor je motivatie en je geduld! Tot in de sportschool!..

Groeten Mieke Peters

GOOS-FIT | PERSONAL TRAINING & COACH

Wil je graag meer informatie of geheel vrijblijvend een gesprek aanvragen?

Neem contact op